collectieve zorgverzekering
 
Collectieve zorgverzekering Werkplein Drentsche Aa.
U kunt deze collectieve zorgverzekering afsluiten als u inwoner bent van de gemeente Aa en Hunze, Assen of Tynaarlo en een netto inkomen heeft dat lager is dan 120 % van de bijstandsnorm, inclusief vakantietoeslag. Lees hier hoe hoog uw inkomen mag zijn.
Collectieve zorgverzekering Gemeente Kampen.
Maak dan gebruik van de collectieve zorgverzekering van de gemeente. De collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis is bedoeld voor inwoners van de gemeente Kampen, die een bijstandsuitkering ontvangen of een inkomen hebben dat niet hoger is dan 110% van de bijstandsnorm.
Einde aan nepkorting collectieve zorgverzekering Zorgwijzer.
Hij wil voor 2020 een einde maken aan deze praktijken en de zorgverzekering voor iedereen transparanter maken. Ruim twee derde van de Nederlanders heeft een collectieve zorgverzekering, bijvoorbeeld via de werkgever of sportvereniging. Er zijn dan ook ruim 51.000 verschillende collectieve polissen op de markt.
Collectieve zorgverzekering: Wat moet je weten? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Collectieve verzekering en verandering van baan. Wat is een collectieve zorgverzekering? Een collectieve zorgverzekering is een zorgverzekering die je met een groot aantal mensen afsluit. Bijvoorbeeld een verzekering speciaal voor werknemers van een bepaald bedrijf of leden van een sportclub.
Collectieve zorgverzekering Breda.
Excuses voor het ongemak. Home Bijzondere bijstand. Voor inwoners met een laag inkomen heeft de gemeente een collectieve zorgverzekering bij zorgverzekeraar CZ. Er is keuze tussen 2 pakketten elk bestaand uit een basis en aanvullend pakket. Aanmelden voor 2017 is niet meer mogelijk.
Collectieve zorgverzekering Gemeente Lelystad.
Maakt u nu al gebruik van de collectieve zorgverzekering? Dan kunt u op www.gezondverzekerd.nl kijken of u ook gebruik wilt maken van de nieuwe pakketten of door persoonlijk contact op te nemen met de Overstapcoaches van Menzis en Zilveren Kruis via bovenstaande contactgegevens.
Collectieve Zorgverzekering Bespaar tot 30% op de zorgpremie!
De juiste collectieve zorgverzekering kiezen. Op Collectievezorgverzekering.nl staat uitgebreide informatie over de collectieve zorgverzekering. Daarnaast kun je op deze website collectieve kortingen vinden waar alle Nederlanders of bepaalde groepen gratis voor in aanmerking komen. Het voordeel van een collectiviteitskorting kan oplopen tot een korting van wel 30% op je zorgpremie.
form-returning Zorgpremiekorting.
Collectieve zorgverzekering VNG.
Arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid / Collectieve zorgverzekering. 19 november 2015 Premies en pakketten collectieve zorgverzekering 2016 bekend. 19 november 2015 Premies en pakketten collectieve zorgverzekering 2016 bekend. 23 november 2015 Misverstand tegemoetkoming ziektekosten gemeenteambtenaren. 17 november 2014 Premies 2015 Collectieve zorgverzekeringen IZA en Zilveren Kruis.
Veelgestelde vragen over het afsluiten van een collectieve zorgverzekering Aan welke eisen moet mijn bedrijf voldoen? MKB Servicedesk.
Dit heeft voor beide partijen voordelen. Zo krijgt een werknemer tot 10% korting op de premie, en als werkgever ben je met een collectieve zorgverzekering voorzien van een compleet en op maat gemaakt pakket om je werknemers te voorzien van zorg.

Contacteer ons