aanvullende verzekering
 
Aanvullende verzekering: bekijk de extra vergoedingen CZ.
Vergelijk de aanvullende verzekeringen. U kunt een aanvullende verzekering nemen voor zorg die uw basisverzekering niet of slechts gedeeltelijk vergoed. Bijvoorbeeld fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen. Dan hebt u voor iets meer premie veel meer zekerheid. Bekijk welke aanvullende verzekering past bij uw situatie.
Aanvullende zorgverzekering: Wat wordt vergoed? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Als je veel sport en het risico op blessures daardoor groot is, kan een aanvullende verzekering voor fysiotherapie handig zijn. Als je kinderen hebt die misschien een beugel moeten, dan is het verstandig een aanvullende verzekering voor orthodontie te nemen.
Wat is een aanvullende zorgverzekering? Rijksoverheid.nl.
Gelukkig was het helemaal niet nodig om hier bang voor te zijn. Het gebeurt namelijk weinig dat zorgverzekeraars mensen weigeren voor een aanvullende verzekering. Dus heb ik de stap gezet en een nieuwe verzekering afgesloten bij een andere verzekeraar, mét een aanvullende verzekering.
Aanvullende verzekeringen Ditzo Zorgverzekering.
Doe dat voor 20e week van je zwangerschap. Heb je een aanvullende verzekering ZorgBeter of ZorgBest? Dan kun je het kraampakket kosteloos aanvragen. Heb je geen aanvullende verzekering afgesloten waarin het kraampakket wordt vergoed? Dan kun je zelf een pakket kopen.
Aanvullende verzekeringen Promovendum.
Waarvoor ben ik verzekerd met de aanvullende verzekering? Kan ik in de loop van het jaar ook een aanvullende verzekering afsluiten? Wanneer kan ik mijn aanvullende verzekering opzeggen? Tandartsverzekering 2014: Wat krijg ik bij Promovendum vergoed? Ik heb volgens mijn podotherapeut steunzolen nodig.
Aanvullend verzekeren met keuzevrijheid.
De aanvullende verzekering PNO Start vergoedt kosten voor fysiotherapie, gezondheidscheck en inentingen én is af te sluiten voor een zeer scherpe premie. Wil je een aanvullende verzekering die meerdere zorgkosten vergoedt tegen een scherpe prijs? Dan is de PNO Standaard een logische keuze.
Aanvullende verzekeringen.
Wat wordt vergoed? Uw basisverzekering geeft u recht op zorg zoals de huisarts en het ziekenhuis. Als u ook verzekerd wilt zijn van zorg als fysiotherapie, tandartskosten, anticonceptie en brillen, kunt u uw basisverzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering. Meer keuze op basis van uw zorgbehoefte.
Aanvullende verzekering DSW Zorgverzekeraar.
Is het mogelijk om de aanvullende verzekering te wijzigen? U kunt de aanvullende verzekering wijzigen per 1 januari van het volgende kalenderjaar. Wanneer u alleen de basisverzekering heeft, kunt u zich wél midden in het jaar aanmelden voor een aanvullende verzekering.
Aanvullende zorgverzekeringen Altijd zorg op maat bij Univé.
Aanvullende verzekeringen voor uw zorg. Wilt u zich verzekeren voor extra zorg? Dan kunt u uw basisverzekering bij Univé uitbreiden met diverse aanvullende zorgverzekeringen. Bereken direct uw premie. U kunt uw basisverzekeringen Univé Zorg Select, Univé Zorg Geregeld of Univé Zorg Vrij polis uitbreiden met een ruim aanvullend pakket.
Aanvullende verzekering: bekijk de extra vergoedingen PZP.
Met een aanvullende verzekering krijg je extra vergoedingen. Bijvoorbeeld voor spoedeisende hulp in het buitenland, fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen. Vergelijk onze aanvullende verzekeringen en bereken je premie. Vanaf 1610, per maand in 2017. Als jongere wil je je niet druk maken om verzekeringen. Daarom hebben we de aanvullende verzekering Jongeren PZP voor jou.

Contacteer ons