cvz
 
CVZ heet voortaan Zorginstituut Nederland Nationale Zorggids.
CVZ heet voortaan Zorginstituut Nederland. 01 april 14. Novum Het College voor zorgverzekeringen CVZ krijgt nieuwe taken en een nieuwe naam. Vanaf dinsdag heet het CVZ Zorginstituut Nederland. De naamswijziging was nodig omdat het instituut nieuwe functies aan het takenpakket krijgt toegevoegd.
CVZ wordt Nederlands Zorginstituut Actueel Skipr.
16319 keer gelezen. Het College voor zorgverzekeringen CVZ gaat na inwerkingtreding van de wetgeving rond het nieuwe kwaliteitsinstituut het Nederlands Zorginstituut NZi heten. Het Kwaliteitsinstituut dat zich moet gaan bezig houden met het ontwikkelen van en toezien op kwaliteitskaders, wordt onderdeel van NZi.
Home Zorginstituut Nederland.
Zorginstituut Nederland bevordert de kwaliteit van onze gezondheidszorg en adviseert over de inhoud van de verplichte zorgverzekeringen. Op deze manier houdt elke burger toegang tot goede zorg, tegen aanvaardbare kosten voor ons allemaal: niet meer dan nodig en niet minder dan noodzakelijk.
College voor zorgverzekeringen raquo Uitleg CVZ Geld.nl.
Wat doet het CVZ? Het College voor Zorgverzekeringen CVZ is een zelfstandig bestuursorgaan dat in 1999 de ziekenfondsraad heeft opgevolgd. Eén van de belangrijkste taken van het CVZ is om de overheid te adviseren over de inhoud van de basisverzekering.
CVZ Kwaliteitsinstituut.
Verslag Invitational conference 11 september 2012 pdf, 134kb. Interview Jan Kimpen CVZ Magazine pdf, 178kb. Ondersteunende materialen bij het ontwikkelen van richtlijnen. Bezoek de kennisbank. Zoeken binnen cvz.nl zoekterm Zoek. zoek op onderwerp. zoek in sitemap. Andere websites van het CVZ.
CVZ, Zorginstituut Nederland of Centraal Administratie kantoor? Expatverzekering.nl.
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen. Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling. You are here. CVZ, Zorginstituut Nederland of Centraal Administratie kantoor?
Ik ben aangemeld bij het CVZ. Wat betekent dit? Verzekering.nl.
Wanneer u door uw zorgverzekeraar bent aangemeld bij het CVZ bent u niet langer verzekerd bij uw oude verzekeraar. CVZ regelt nu uw verzekering. En dit is zeer nadelig voor u, want u betaalt 130% van de premie die u eerst betaalde.
CVZ Zorgverzekeringen.
Sinds 1 april 2014 is de naam van CVZ veranderd in Zorginstituut Nederland. Zoekt u contact met Zorginstituut Nederland CVZ dan kunt u bellen met 020 797 85 55. Heb je een vraag over het zorgpakket, kwaliteit van zorg of het gepast gebruik van zorg?
CVZ krijgt nieuwe naam en nieuwe taak Zorgverzekering.net.
Filter by Custom Post Type. Zorgverzekering.net CVZ krijgt nieuwe naam en nieuwe taak. U kent ons van. CVZ krijgt nieuwe naam en nieuwe taak. Jessica de Jager. 3 april 2014. Zorginstituut Nederland ZiNL is de nieuwe naam van het College voor zorgverzekeringen CVZ.
College voor zorgverzekeringen databank CVZ SCP.
De zorgcijfersdatabank is een website van het College voor zorgverzekeringen CVZ met informatie over de ontwikkeling van de zorgkosten in Nederland over de afgelopen vijf jaar. De gegevens zijn afkomstig van zorgverzekeraars en zorgkantoren en hebben betrekking op de uitgaven die samenhangen met de Zorgverzekeringswet Zvw en de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten AWBZ.

Contacteer ons